Wildeboer & van der Weide

Wildeboer & van der Weide (W&W Furniture) biedt een uitgebreide collectie in moderne en klassieke bankstellen, fauteuils en eetkamerstoelen in vele gewenste kleuren en maten. Bij De Meubelstunthal in Wehl kun je terecht voor een ruim assortiment van dit Nederlandse merk. ⁠Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek het zelf. Het moet gek zijn of jouw perfecte bank, stoel of tafel staat er niet tussen.

Meer over dit merk

Het meubelmerk bestaat sinds 1967 en staat bekend om haar ‘nuchtere’ aanpak. Dankzij de korte leveringstermijn van circa 6 à 8 werken en de goede prijs/kwaliteit verhouding van de meubels garanderen ze een uitstekende service. Tevens zijn de bankstellen, fauteuils en eetkamerstoelen zeer divers en geschikt voor iedere inrichting. Stoer, comfortabel of modern: het merk biedt voor ieder wat wils. Onze medewerkers geven je graag een deskundig advies en inspiratie voor in jouw interieur.

Kom naar onze showroom in Wehl en ontdek de ontelbare mogelijkheden van het merk zelf. De meubels zijn direct uit voorraad leverbaar. Is het gewenste product van Wildeboer & van der Weide (W&W Furniture) niet beschikbaar? Dan bestellen we deze zodat je deze op een later moment kunt afhalen. Of we brengen deze bij je thuis. Tot snel bij De Meubelstunthal!

Interesse of een afspraak maken? Neem direct contact met ons op via 06 – 43 90 49 35 of info@meubelstunthal.nl.