Over ons

De Meubelstunthal in Wehl is al ruim 25 jaar een begrip in de Achterhoek voor jouw nieuwe meubelen. In onze stunthal van maar liefst 2000 m2 vind je onder meer prachtige zitmeubelen, fauteuils, stoelen en banken van hoge kwaliteit die we tegen scherpe prijzen aanbieden. Deze zijn altijd volgens de laatste trends en direct uit voorraad leverbaar. Ook complete woonseries zijn bij ons te verkrijgen.

Bij De Meubelstunthal sta jij als klant centraal. Kwaliteit en service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij luisteren, denken met je mee en bieden altijd een passend oplossing. Voor iedere portemonnee hebben wij een kwaliteitsmeubel. Of je nu een geschikt meubel zoekt voor in je woon- of slaapkamer; wij hebben het al in huis of we zorgen dat we het voor je in huis halen. Van advies tot bezorging: wij staan voor je klaar.

Vele jaren waren Johan en Wim het gezicht van De Meubelstunthal, maar sinds 1 april 2022 heeft Niels de dagelijkse leiding in de stunthal. Maar je kunt nog steeds rekenen op de hoge kwaliteit en volledige service zoals je gewend bent. Dus vakkundig advies, kwaliteitsmeubelen die direct uit voorraad leverbaar zijn, eventuele bezorging in de regio en ook nog eens op afspraak geopend na de reguliere openingstijden.

Komt je ook snel eens kijken in onze meubelzaak? Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren en de koffie staat klaar!

Interesse? Neem direct contact met ons op via 06 – 43 90 49 35 of info@meubelstunthal.nl.