Lievens

Als je op zoek bent naar mooie woonkamermeubels en eetkamerstoelen, dan zit je bij De Meubelstunthal in Wehl goed. Wij hebben namelijk een ruim assortiment meubelen voor in jouw interieur. Waaronder de producten van Lievens. Dit merk uit België maakt al ruim vijftig jaar prachtig meubilair. Denk daarbij aan de mooiste eetkamers, tafels en stoelen. Deze zijn beschikbaar in vele kleuren, materialen en vormen. Ontdek het zelf in onze showroom!

Meer over dit merk

Lievens biedt een zeer ruime collectie meubelen voor in jouw interieur. Met name de meubelstukken voor in de eetkamers zijn hun paradepaardje. De meubels zijn handgemaakt en van zeer hoge kwaliteit. Ze hebben dus een zeer lange levensduur! Het Belgische merk maakt de meubels met innoverende machines. Technische hoogstandjes zijn het. Onze medewerkers vertellen je er graag alles over en laten je alle mogelijkheden in de showroom zien. Geef jij woning ook sfeer met prachtige stoelen, tafels en complete eetkamers.

Breng een bezoek aan onze showroom in Wehl en bekijk de ontelbare mogelijkheden van het merk. De meubels zijn direct uit voorraad leverbaar. Is het gewenste product van Lievens niet beschikbaar? Dan bestellen we deze zodat je deze op een later moment kunt afhalen. Of we brengen deze uiteraard bij je thuis. De klant is bij ons koning. Tot snel bij De Meubelstunthal!

Interesse of een afspraak maken? Neem direct contact met ons op via 06 – 43 90 49 35 of info@meubelstunthal.nl.