Bij De Meubelstunthal draait het om jou als klant. In onze service gaan wij dan ook ver. Wij helpen je dan ook graag in onze ruime stunthal, maar ook per telefoon en e-mail helpen wij je graag verder voor een passend advies en hoogwaardige meubelen.

– Bezorging
Als het gewenste meubel op voorraad is, kunnen wij deze producten bij je thuis bezorgen. Wij hebben namelijk een eigen bezorgservice en brengen de producten bij je thuis in een straal van 25 kilometer rondom onze stunthal. In de regio laten wij ook producten via onze leveranciers bezorgen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

– Afhalen
Het is ook mogelijk om jouw meubel zelf af te halen in onze stunthal. Hier kun je met ons een datum en tijdstip afspreken. Indien jouw bestelling op het moment van bestellen niet voorradig is, zullen we je hier zo snel mogelijk van in kennis stellen. Bovendien streven we ernaar om jouw product(en) binnen 7 werkdagen binnen te hebben. Vervolgens doen wij jou bericht.

– Retourneren
Ben je niet tevreden over een product en wil je deze retourneren? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact met ons op via 06-43904935 of info@demeubelstunthal.nl. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden om dit goed af te handelen.

– Garantie
Van onze producten kun je vele jaren genieten. Gaat er onverhoopt toch iets mis met het door ons geleverde meubel(en), dan helpen wij je natuurlijk graag door het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

– Betaalmethodes
Bij ons kun je op verschillende manieren betalen. Je kunt betalen via iDEAL en Overboeking . Hieronder volgt een korte uitleg van de verschillende online betaalmogelijkheden.<br.
iDEAL
Betalen via iDEAL werkt op dezelfde manier als internetbankieren. Je handelt de betaling af in jouw vertrouwde omgeving van jouw bank. Je hebt jouw bankpas en identificatiemethode nodig van internetbankieren. (bijv. random reader of e.dentifer). Je kunt in onze stunthal, maar ook bij levering met pin betalen.

Overboeking
Per factuur. Wij vragen een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag.