Key West Bedding

Zoek je naar een mooi bed of boxspring? Bij De Meubelstunthal in Wehl ben je aan het juiste adres voor jouw ligcomfort. Wij bieden namelijk hoogwaardige bedden, boxsprings, matrassen en toebehoren van het merk Key West Bedding. Al deze producten zijn scherp geprijsd, hebben een goede kwaliteit en je kunt rekenen op een uitstekende service en garantie. In onze showroom vind je een ruim assortiment van dit merk. Onze medewerkers laten je graag alle mogelijkheden zien.

Meer over dit merk

Fijn slapen doet iedereen op zijn eigen manier. De één heeft bijvoorbeeld meer ondersteuning nodig dan de ander. Ook voor de hardheid van het matras, wel of geen elektrisch verstelbaar bed of de dikte van de topper heeft iedereen zijn eigen voorkeuren. Met een bed of boxspring uit de Key West collectie creëer je de ideale slaapkamer die past bij jouw smaak en jouw voorkeuren op het gebied van ligcomfort. De Key Collectie boxsprings worden geproduceerd in Europa en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Ze geven maximale ondersteuning en de ademende, duurzame materialen zorgen voor een optimale ventilatie.

Kom naar onze showroom in Wehl en bekijk de ontelbare slaapmogelijkheden van het merk. De meubels zijn direct uit voorraad leverbaar. Is het gewenste product van Key West Bedding niet beschikbaar? Dan bestellen we deze zodat je deze op een later moment kunt afhalen. Of we brengen deze uiteraard. Tot snel bij De Meubelstunthal!

Interesse of een afspraak maken? Neem direct contact met ons op via 06 – 43 90 49 35 of info@meubelstunthal.nl.