DFM

Ben je op zoek naar gestoffeerde meubelen van het merk DFM? Dan ben je bij De Meubelstunthal in Wehl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment van dit merk in huis. De collectie DFM biedt een divers aanbod aan van eigentijdse banken, fauteuils en relaxfauteuils in een gunstig prijsniveau. Door de ruime keuze in zitcomfort, bekleding, opties en maatvoering is er voor ieder wat wils!

Meer over dit merk

DFM is een professionele fabrikant van gestoffeerde meubelen, opgericht in 2021 en gevestigd in de Poolse hoofdstad Warschau. Dankzij hun jarenlange ervaring creëert het merk meubels die perfect zijn aangepast aan de veranderende markttendensen en verwachtingen van de meest veeleisende klanten. Het merk heeft een breed assortiment representatieve en unieke meubels voor de woonkamer, maar ook praktische gestoffeerde banken en comfortabele loungemeubels. Deze hebben de hoogste standaard en gaan jarenlang mee.

Kom naar onze showroom in Wehl en bekijk de ontelbare mogelijkheden van het merk. De meubels zijn direct uit voorraad leverbaar. Is het gewenste product van DFM niet beschikbaar? Dan bestellen we deze zodat je deze op een later moment kunt afhalen. Of we brengen deze uiteraard. De klant is bij ons koning. Tot snel bij De Meubelstunthal!

Interesse of een afspraak maken? Neem direct contact met ons op via 06 – 43 90 49 35 of info@meubelstunthal.nl.